TulkkauspalveluTulkkauspalveluTulkkauspalvelu

Начало

May 25, 2018

Tietosuojaseloste


Tietosuojaseloste

Предлагани езици за превод

азербайджански - акан (туи - фанти) - албански - амхарски - английски - арабски - арменски - бамбара - беларус - бенгалски - берберски - босненски - български - виетнамски - гръцки - гуджаратски - дари - динка - диола - естонски - иврит - ингушки - индонезийски - италиански - испански - каренни (кая) - каренски - казахски - киконго - киргизки китайски - конкани - корейски - креолски - кхмерски - кюрдски - латвийски - лингала - литовски - македонски - малайски - малаялам - мандинке - маратхи - монголски - немски - непалски - нидерландски - норвежски - нюношк - нянджа - оромо - панджаби - пащо - персийски/фарси - полски - португалски - румънски - руски - словашки - синхалски - сомали - сонинке - сръбски - суахили - тагалог - таджикски - тайски - тамилски - татарски - телугу - тигриня - туркменски - турски узбекски - уйгурски - украински - унгарски - уолоф - урду - фарси - филипински - фински - френски - хауса - хинди - холандски - хърватски - чеченски - чешки - шведски - японски